Uniek, gezellig, leerzaam en sfeervol

Wijnproeverijen

Bent u op zoek naar een uniek, gezellig, leerzaam en sfeervol avondje, kom dan eens naar WAAIN voor een heerlijke wijnproeverij. Onze ruimte aan de Vijfhuizenberg in Roosendaal is uitermate geschikt voor een proeverij tot circa 75 personen. WAAIN heeft ervaring met diverse wijnproeverijen en/of masterclasses. Bekijk de mogelijkheden hieronder of neem contact op voor een wijnproeverij op maat!

Geplande wijnproeverijen

 • Mossel Waain proeverij *** Donderdag 14 juli *** zomer 2022

  Wees er tijdig bij, want vol=vol

  In samenwerking met Neeltje Jans Mosselen uit Vrouwenpolder organiseren we een leuke proeverij;

  Tijdens deze unieke mossel- Wijnproeverij laten we u kennis maken met mooie Wijnen van Waain en trakteren we u op kleine fingerfood gerechtjes van de nieuwe hangcultuur mosselen uit de Oosterschelde.

  De kok van Neeltje Jans is aanwezig en gaat voor u ter plaatsen verschillende gerechtjes bereiden. Wij van Waain presenteren u vervolgens een mooie wijntafel waar u zelf de wijn naar uw voorkeur kan kiezen. 

  Op deze avond kunt de wijn van uw voorkeur en natuurlijk ook mosselen bij ons bestellen.

  Deuren en flessen open van 19.30 uur- 21.30 uur

  (Uiterste inschrijf datum 11-07-2022)

Wijnproeverij

6 wijnen | circa 1,5 uur

Ontvangst met een glaasje bubbels in ons prachtig ingericht pand. U krijgt een toelichting over ons bedrijf en hoe dit zo is ontstaan.

U krijgt een toelichting van vijf verschillende wijnen (wit, rosé, rood). De verhouding wit, rosé, rood wordt in overleg met u bepaald. Tijdens de proeverij staat er water, brood en tapenade op tafel.

Kosten: € 20,- per persoon (minimaal 12 personen)

 

Ontvangst met een glaasje bubbles in ons prachtig ingericht pand. U krijgt een toelichting over ons bedrijf en hoe dit zo is ontstaan.

U krijgt een toelichting van negen verschillende wijnen ( wit, rosé, rood ). De verhouding wit, rose, rood wordt in overleg met u bepaald. Tijdens de proeverij staat er water, brood en een luxueuse borrelplank op tafel. De proeverij wordt afgesloten met een warm hapje.

Kosten:  € 37.50 per persoon  ( minimaal 20 personen ) 

Wijnproeverij

Georganiseerde events

WAAIN organiseert wijnproeverijen waar men zich voor kan opgeven via de website. Na aanmelding volgt er automatisch een betalingsverzoek en krijgt men een voucher via de mail welke men meebrengt naar de proeverij. Afhankelijk van de proeverij verzorgen wij water, stokbrood en kleine hapjes.

 

Ontvangst met een glaasje bubbels in ons prachtig ingericht pand. U krijgt een toelichting over ons bedrijf en hoe dit zo is ontstaan.

U krijgt een toelichting van zeven verschillende wijnen (wit, rosé, rood) De verhouding wit, rosé, rood wordt in overleg met u bepaald. Tijdens de proeverij staat er water, brood en een borrelplank op tafel.

Kosten: € 25,- per persoon (minimaal 12 personen)

 

Uiteraard is het ook mogelijk om een proeverij op maat samen te stellen. Bijvoorbeeld aan de hand van een bepaald thema, denk hierbij aan een het soort druivenras, een land/streek, wijn en spijs of eventuele andere wensen.

Voor reserveren en het samenstellen van een proeverij kunt u contact met ons opnemen voor het doornemen van uw wensen en het bespreken van de mogelijkheden!
 

Blijf op de hoogte

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief