Uw WAAIN bestelling ophalen of laten bezorgen

Bij WAAIN vindt u een ruim assortiment aan uitstekende wijnen. Via onze online shop bestelt u gemakkelijk uw gewenste wijn. Natuurlijk is het ook mogelijk langs te komen bij WAAIN tijdens onze openingstijden. U kunt dan een kleine selectie wijnen proeven, keuren en bestellen. WAAIN is gevestigd in Roosendaal en zal u een onvergetelijke Roosendaalse WAAIN beleving geven!

Wijn bestellen bij WAAIN?

Heeft u een wijn gevonden in ons assortiment waar u nog een keer van wil genieten? Bestel de wijn gemakkelijk via de webshop, per telefoon, Whatsapp of via de mail. Ook tijdens onze openingstijden is het mogelijk verschillenden wijnen te proeven en keuren. Zit uw (nieuwe) favoriete wijn ertussen? Bestel de wijn direct op locatie. Heeft u vragen of zoekt u een specifieke wijn, neem telefonisch contact met ons op. Wij adviseren u graag een geschikte wijn wanneer u kiest voor wijn bestellen!

Uw bestelling ophalen of laten bezorgen wanneer het u uitkomt! Het kan bij WAAIN

Tijdens onze openingstijden kunt u langskomen om een kleine selectie wijnen te proeven, keuren en bestellen. De meeste wijnen zijn direct leverbaar. Ook is het mogelijk uw favoriete wijn (online) te bestellen en thuis te laten bezorgen. Maandelijks staat er een mooie reeks speciale wijnen in de spotlight waaruit u kunt kiezen in onze online shop. Voor alle aanbiedingen geldt: gratis thuisbezorgd in de gemeente Roosendaal. Woont u in Roosendaal, Wouw, Wouwse Plantage of Nispen dan bezorgen wij gratis vanaf €75,-.

De bereikbaarheid en openingstijden van WAAIN in Roosendaal

WAAIN is gevestigd aan de Vijfhuizenberg in Roosendaal. Ons prachtpand is centraal gelegen. Het is een beleving om langs te komen! Check voor uw komst de actuele openingstijden online. Wanneer er events of proeverijen worden gegeven kunnen de openingstijden afwijken. Het is ook mogelijk langs te komen op afspraak. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over een wijn? Neem vrijblijvend contact met ons op via onze contactpagina. Wij adviseren en informeren u graag!