Gratis bezorging in Roosendaal e.o.

Bij WAAIN bent u uiteraard aan het juiste adres voor een gezellige middag of avond onder het genot van zalige wijnen. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om thuis of op de zaak te genieten van een goed glas wijn van WAAIN. En wist u dat er elke maand een nieuwe reeks speciale wijnen in de spotlight staat? Deze kunt u uiteraard bij WAAIN bestellen. Meer informatie over bestellen en bezorgen leest u hier.

Informatie over thuisbezorgen van wijn bij WAAIN

In Roosendaal en omstreken profiteert u van gratis bezorging. Wij bezorgen gratis vanaf €75,- in Roosendaal, Wouw, de Wouwse plantage en Nispen. Wanneer u het minimale bedrag van €75,- niet haalt, rekenen wij €7,50 verzamel- en bezorgkosten.

Bezorging buiten Roosendaal

Ook buiten Roosendaal zorgen wij dat u snel kunt genieten van onze heerlijke en unieke wijnen. 
Dit duurt meestal - afhankelijk van onze pakketpartners - een aantal dagen. U dient bij verzending via een pakketpartner wel rekening te houden met verzamel- en bezorgkosten.  

Stem samen met WAAIN de bezorging van uw wijnen af

Wanneer de bestelde wijnen verzonden worden via één van onze pakketpartners, is verzending boven de €100,- gratis. Wanneer u niet aan dit bedrag komt, zullen wij verzamel- en bezorgkosten in rekening brengen. Wilt u de bezorging van uw wijnen nauwkeurig afstemmen met ons of heeft u vragen? Dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen! Wij helpen u graag.