Een wijnproeverij op maat? Het kan bij WAAIN in Roosendaal

Reserveer een wijnproeverij op maat en ervaar de WAAIN experience met vrienden, familie, klanten of collega’s. Geef uw wensen door en wij kijken naar de mogelijkheden. Een proeverij met een thema? Ook dat is mogelijk bij WAAIN! Denk hierbij aan een proeverij gericht op een bepaald land of streek, druivenras of seizoen. Bij ons is alles mogelijk. Benieuwd geworden naar een WAAIN proeverij op maat? Lees hier meer over de mogelijkheden.

Wijnproeverij op maat bij WAAIN in Roosendaal

WAAIN is gevestigd in Roosendaal en zorgt ervoor dat u een ervaring rijker wordt! Het pand is op een sfeervolle manier ingericht. En, geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Uitermate geschikt voor: personeelsfeestjes, vrijgezellenfeesten, vriendenuitjes, klantpresentaties of jubileums. Bij WAAIN kunt u zelf bepalen hoe u de proeverij wilt inrichten. Kiest u voor een thema of laat u zich verrassen met de WAAIN proeverij? U zult gegarandeerd een onvergetelijke Roosendaalse middag of avond beleven.

Wijnproeverij voor collega’s, vrienden of familie

Door te kiezen voor een wijnproeverij op maat kunt u met vrienden, familie of collega’s de WAAIN experience ervaren. Een ervaring die u niet snel zal vergeten. In ons prachtige pand is ook ruimte voor grote groepen. Ervaar samen een unieke, leerzame en sfeervolle leutige Roosendaalse middag of avond met een wijnproeverij op maat. Geef uw wensen door en wij kijken graag naar de mogelijkheden. Wilt u een proeverij in een bepaald thema? Bijvoorbeeld land- of streekgebonden wijnen, één type druivenras of een wijn-spijs combinatie? Bij WAAIN realiseren we het graag voor u!

Heerlijke wijnen proeven in een gezellige setting bij WAAIN in Roosendaal!

Na het behalen van verschillende wijndiploma’s is de zoektocht naar een mogelijk pand begonnen. Het pand is inmiddels gerealiseerd en op een stijlvolle manier ingericht. De sfeer en beleving zullen een bijdrage leveren aan de unieke WAAIN wijnproeverij. Ervaar de smaaksensatie van de verschillende wijnen. Opgericht in 2019 door Dimphy en Pieter-Jan van Gurp; om hun liefde voor wijn met u te delen. Reserveer snel uw wijnproeverij op maat bij WAAIN in Roosendaal. 

Bij WAAIN in Roosendaal vindt u de lekkerste en unieke wijnen uit de regio! Hier bent u aan het juiste adres voor unieke wijnproeverijen. Wij werken ook op afspraak zodat u in een relaxte setting wijnen kunt proeven en uit kunt kiezen. Tijdens onze proeverijen ontdekt u bijzondere wijnen en is er de mogelijkheid om wijn uit te kiezen en aan te schaffen. Meer informatie leest u hier.