Een relatie- of personeelsgeschenk van WAAIN

Bij WAAIN vindt u gegarandeerd een uniek cadeau! Een ruim assortiment in uitstekende wijnen en wijnproeverijen. Beide zullen goed in de smaak vallen bij iedere wijnliefhebber! Wij voorzien u graag van passende relatie- of personeelsgeschenken. Bekijk onze online shop of kom langs aan de Vijfhuizenberg in Roosendaal. Lees hier meer over de relatie- en personeelsgeschenken van WAAIN. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.
 

Unieke wijncadeaus vindt u bij WAAIN in Roosendaal

Op zoek naar een uniek cadeau? Dan bent u bij WAAIN aan het juiste adres! Zowel voor relatie- en personeelsgeschenken als cadeaus voor een verjaardag of jubileum. WAAIN heeft een ruim assortiment aan uitstekende wijnen waaruit u zeker een keuze kunt maken. Ook kunnen we een leuke waardebon maken voor bijvoorbeeld het aankopen van mooie wijnen of het bijwonen van een proeverij. Het bijwonen van een wijnproeverij is een echte experience en zeker geschikt om cadeau te geven. Bent u op zoek naar een geschikt cadeau in grotere aantallen of wilt u graag advies bij het kiezen? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij adviseren u graag!  

Levering van een relatie- of personeelsgeschenk bij WAAIN

Bestel u relatie- of persoonsgeschenken bij WAAIN! Laat uw bestelling bezorgen of kom langs bij onze locatie in Roosendaal. We bieden gratis bezorgen aan vanaf minimale bestelwaarden:

  • Roosendaal, Wouw, Wouwse Plantage en Nispen: vanaf €75,- gratis bezorgd, daaronder rekenen we €7,50 verzamel- en bezorgkosten.
  • West-Brabant (van Bergen op Zoom tot aan Breda): vanaf €150 gratis bezorgd, daaronder rekenen we €10,- verzamel- en bezorgkosten.
  • Overige plaatsen: vanaf €100,- gratis bezorgd, daaronder rekenen we verzendkosten (wordt berekend in het bestelproces).
  • Heeft u vragen of wilt u de levering nauwkeurig afstemmen, neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden. Natuurlijk kunt u ook langskomen op onze locatie in Roosendaal.

Een relatie- of personeelsgeschenk van WAAIN cadeau geven?

Bij WAAIN helpen we u graag bij het zoeken naar een passend relatie- of personeelsgeschenk. Bekijk de mogelijkheden online of kom langs op onze locatie aan de Vijfhuizenberg in Roosendaal. En ervaar de WAAIN experience zelf! Via onze contactpagina is het ook mogelijk vrijblijvend contact op te nemen. Wij adviseren en informeren u graag over de mogelijkheden.  

Elke maand bieden wij een heerlijke selectie wijnen die u via de website kunt bestellen. Op deze manier geniet u niet alleen bij WAAIN van de lekkerste wijnen, maar kun je ook vanuit huis tijdens het diner, 's avonds of met vrienden genieten van een heerlijk wijntje. Bekijk ons wijnen selectie van deze maand en bestel! Voor al onze aanbiedingen geldt "gratis bezorgd in de gemeente Roosendaal".

Ervaar de experience bij WAAIN met het hele team. Een origineel personeelsuitje met een wijnervaring zoals u niet eerder heeft meegemaakt. Wij vertellen u graag meer over de verschillende soorten wijnen en bieden proeverijen (op maat) aan. Kom langs op onze sfeervolle locatie en ervaar net als wij de liefde voor wijn. WAAIN.